MW Bouw

Het Werk

Om uw wens te realiseren bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze betrokkenheid en ambitie zorgen ervoor dat wij samen met u tot het meest optimale resultaat komen zodat uw wensen volledig in vervulling gaan.

Wij kunnen de werkzaamheden voor u uitvoeren vanaf de tekentafel tot de oplevering aan toe.

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij maken graag een afspraak om onze passie aan u te presenteren.

Maatschappelijk betrokken

In Maralal, Noord-Kenia, is in 1999 door Grace Seneiya, een Samburu vrouw, de stichting SHERP opgericht.

SHERP staat voor Samburu Handicapped Education and Rehabiliation Program. De stichting komt op voor de rechten van kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in het Samburu district van Kenia.

SHERP zet zich in voor de primaire zorg, rehabilitatie, acceptatie en volledige participatie van deze kinderen in hun eigen gemeenschap en stelt zich ten doel de kwaliteit van leven van kinderen met een beperking te verbeteren.

In Nederland is in 2003 de Stichting SHERP.NL opgericht die door middel van voorlichting en fondsenwerving in Nederland SHERP in Kenia ondersteunt.

Van begin af aan werd in samenspraak met Grace gestreefd naar duurzaamheid en het uiteindelijk bereiken van een financieel onafhankelijke positie. Om die reden hebben wijbesloten in overleg met het bestuur Stichting Sherp.NL door te gaan met wijn-/ en kalenderacties en het organiseren van andere activiteiten zoals benefietconcerten.

De opbrengsten die wij genereren worden overgemaakt naar Grace Seneiya van SHERP Kenia.

MW Bouw brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij

MW Bouw is zakenvriend van KWF Kankerbestrijding en steunt hiermee belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek.

Beleid

MW BOUW staat goed in de markt. Wij ontzorgen de opdrachtgever door vanaf de eerste schets mee te denken. Hierbij komen wij regelmatig met aanvullende ideeën. Uitgewerkt tot in detail zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor het totale project heeft u één projectleider waaraan u al uw vragen kunt stellen.

Onze mensen zijn ervaren en hebben een gezonde dosis liefde voor het vak! Deze eigenschappen komen ons nog iedere dag goed van pas.

Kortom, wij zijn een aannemer met ambitie, lef en oog voor de toekomst.

Kwaliteit

De opdrachten die MW BOUW uitvoert zijn altijd voorzien van kwaliteitszekerheden. Wij zijn aangesloten bij bouwend Nederland en werken met BOUWGARANT.

Op grote projecten worden wij bijgestaan door externe adviesbureaus om onze kwaliteit te waarborgen. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde architecten en opdrachtgevers.

Ons streven is dan ook om samen met u het beste uit onze opdracht te halen en zo de hoogte kwaliteit te kunnen waarborgen!